Dit jaar is Ictivity gestart met de hybride pool: een team van Ictivianen die als consultant werken aan projecten, maar ook een deel van hun tijd actief zijn met changes en beheer voor onze Managed Services relaties. Met onze hybride pool hoef je geen keuze te maken tussen ‘bouwen’ of ‘onderhouden’ van IT-omgevingen en doe je allebei. De voordelen van deze combinatie zijn de grote diversiteit in werkzaamheden, een brede kennisontwikkeling en -deling én samenwerken met de collega’s van beide afdelingen. Voor Ictivity is het prettig om collega’s flexibel te kunnen inzetten, bijvoorbeeld wanneer er veel grote projecten tegelijk starten of tijdens een vakantieperiode met een lagere bezetting.

Passend bij jou persoonlijke behoefte
Barbara Bijnen, Teamleider Consultancy & Engineering bij Ictivity, vertelt wanneer zo’n hybride pool bij je kan passen. “Collega’s in de hybride pool hebben verschillende redenen om in deze pool te werken. Als beginnend Consultant is het fijn om er langzaam in te groeien met je beheerkennis als basis. Als rasechte Cloud Administrator wil je af en toe ook klanten bezoeken en als jonge vader is het fijn dat je je werk iets minder dynamisch kunt maken door de helft van je tijd op kantoor te werken. En zo heeft ieder zijn eigen reden om voor de hybride pool te kiezen. Ictivity kijkt altijd naar de persoonlijke behoefte en past dat zo goed mogelijk in.” 

Danny van Zon

Danny van Zon, sinds 1 maart werkzaam bij Ictivity, is gestart in de hybride pool. Voor hem houdt dit in dat hij 20 uur per week beschikbaar is voor de afdeling Consultancy & Engineering en de rest van zijn tijd voor Managed Services. Danny vertelt ons over zijn ervaringen: “Een groot voordeel van de hybride pool is dat je de organisatie in een relatief korte periode heel snel leert kennen. En niet alleen op het gebied van collega’s. Ook de processen en procedures worden snel eigen. Dat vind ik fijn!”

De Consultancy Academy
Komend jaar gaat ook Ictivity’s Consultancy Academy weer van start, iets wat naadloos aansluit bij onze hybride pool. Met trainingen en workshops word je klaargestoomd om van beheer door te groeien naar consultancy. In de hybride pool kun je deze kennis meteen (maar geleidelijk) toepassen. Heb jij ook de ambitie om door te groeien? Of spreekt juist de combinatie van beheer en consultancy je aan? Solliciteer nu en wie weet start jij binnenkort ook in onze Consultancy Academy en hybride pool. Ga snel naar de inschrijfpagina.