Bij Ictivity werken we vanuit een XLA (eXperience Level Agreement) gedachte, waarbij de gebruiker centraal staat in alles wat we doen. We hebben deze belofte vertaald in zeven zekerheden, de zeven i’s van Ictivity. Met uiteraard de i van Ictiviaan als een van onze belangrijkste kernwaardes.

Afgelopen maand riepen we voor het eerst een ‘Ictiviaan van de Maand’ uit. Een nieuw initiatief waarbij we elke maand een Ictiviaan / 4IP-er in het zonnetje zetten. Wie dat is? Dat bepalen de Ictivianen zelf!

Ictiviaan van de Maand app

Om het proces van nomineren en stemmen heel eenvoudig te maken, ontstond het idee om zelf een applicatie te gaan ontwikkelen. Gelukkig hebben we bij Ictivity heel veel handige doeners en was een Ictiviaan van de Maand app snel geregeld.

Primeur voor Cristel

Cristel Gevers, HR assistent bij Ictivity, had de primeur en mocht voor de eerste keer de Award in ontvangst nemen. Op haar nominatie werd massaal gestemd: “Cristel is altijd secuur, hoe druk ze het ook heeft. En heb je een HR-vraag dan staat ze altijd voor je klaar!”. De award was dan ook dik verdiend!

Cristels reactie

“Lieve collega’s, super bedankt voor deze nominatie en de vele stemmen die ik van jullie gekregen heb. Ontzettend leuk om als HRM-Ictiviaan genomineerd te worden, maar zeer zeker niet verwacht. Ik vind het namelijk vanzelfsprekend dat ik er voor jullie ben en degenen die mij een beetje kennen weten dat ik deze belangstelling graag aan anderen overlaat. Ik ben trots op jullie allemaal en van mij verdienen jullie allemaal een nominatie. Blijf vooral stemmen en nomineren en dan draag ik deze prachtige award volgende maand graag over aan een andere TOPPER! Liefs Cristel”.

Aqieb en Sander behaalden een 2e en 3e plek bij de nominaties van mei en wonnen daarmee ook een leuke prijs. De nominaties voor de maand juni stromen inmiddels alweer binnen! Leuk om te zien hoe collega’s elkaar blijven nomineren voor Ictiviaan van de maand Award.

Ook Ictiviaan worden? We gaan graag met je in gesprek!

Ictiviaan van de maand