De 32 uren van Heiko

Toen Heiko’s zoontje Floris werd geboren besloot hij terug te gaan van 40 naar 32 uur per week werken, om meer balans te krijgen tussen werk en privé. En daar heeft hij nog geen seconde spijt van gehad.

'In balans bij Ictivity'

Heiko is Solution Specialist bij Ictivity. Hij deed de studie ICT, Management & Security bij Fontys. Toen zijn zoontje Floris was geboren, besloot Heiko terug te gaan van 40 naar 32 uur per week werken, om meer balans te krijgen tussen werk en privé. “Die tijd dat ze zo klein zijn, krijg je nooit meer terug, dus ik wil er zoveel mogelijk van meekrijgen. Het is natuurlijk een ultieme luxe om op je 36e een dag per week minder te kunnen gaan werken en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.” Bekijk de video voor zijn verhaal.

Over Ictivity

Als je bij Ictivity komt werken ga je aan de slag bij een persoonlijk betrokken organisatie; je wordt dan ook “Ictiviaan”! Lijnen zijn kort en je krijgt direct eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Ictivity maakt daarin echt het verschil. Je werkt vanuit een gaaf kantoor in Eindhoven en mag rekenen op een sfeer waarin hard werken en plezier maken dagelijks hand-in-hand gaan.

Wij zoeken nog meerdere collega’s voor Heiko. Bekijk hier alle vacatures!

 

 

De carrière van
Jean-Paul staat aan

Bekijk carrière

De carrière van
Marco staat aan

Bekijk carrière

De aankomst

Onze ICT vacatures

Onze blogs

Lees meer over Ictivity, leuke acties en over onze Ictivianen.