De klim van Jean-Paul

"Actief zoeken naar de beste oplossing, op zijn werk en in de klimhal"

De klim van Jean-Paul

Jean-Paul vertelt je in deze video over zijn keuze voor Ictivity en hoe zijn eerste jaar als projectmanager bevalt. “Tijdens de eerste kennismaking werd er vooral ingegaan op wat ík wil bereiken en wat mijn drijfveren zijn.”


Is coördineren en organiseren ook jouw kracht? En zoek je ruimte en de kans om je verder te ontwikkelen? Beklim bij Ictivity jouw carrièreladder. We zoeken namelijk nieuwe collega's voor Jean-Paul. Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer!

01/02/2019
 dagen in dienst bij Ictivity

30 gesprekken per dag

Favoriete vervoersmiddel

3 x per week sporten

Deel deze pagina

Onze ICT vacatures

Als Cloud Administrator krijg je de kans om de volledige technische infrastructuur en het serverpark van onze klanten te beheren vanuit ons service center! Ook neem je deel aan verbetertrajecten en adviseer je de business over IT oplossingen.
inEindhoven
Het werken aan verschillende projecten is voor jou als ervaren ICT'er de uitdaging die jij zoekt; als Cloud Engineer draag je bij aan een continue verbetering van de IT performance van onze klanten!
inEindhoven / Vianen
Ben jij een ervaren ICT'er en wil je graag werken met de nieuwste technieken binnen verschillende klantomgevingen? Dan is dit de uitdaging voor jou!  
inEindhoven / Vianen