Over ons

Ictivity brengt de ‘ik’ terug in ICT

Over ons

Onze uitgangspunten zijn simpel: ICT is er voor de gebruiker. We vinden dat iedereen altijd en overal bij de data en de systemen moet kunnen die je voor je werk nodig hebt. Medewerkers moeten ongestoord en veilig kunnen werken; zonder ‘last’ te hebben van techniek. Je werkplek moet prettig en vooral intuïtief te gebruiken zijn. En we vinden dat informatie naar de gebruiker toe gebracht moet worden zonder dat deze daar zelf naar hoeft te zoeken. En we vinden dat je medewerkers moet helpen bij de adoptie van nieuwe technologie. De optelsom van deze uitgangspunten noemen wij User Based Computing.

Ictivity neemt operationele werkzaamheden over, van managed services tot outsourcing van de gehele ICT-omgeving.

We ondersteunen onze klanten op het gebied van:

  • Clouddiensten en -services
  • Office 365
  • Managed services (IT-beheer)
  • Digitale werkplek
  • IT adoptie
  • IT Security
  • Connectivity

Onze visie op ICT

De rode draad binnen ons werk is onze visie op ICT. Wij geloven namelijk dat ICT er voor de gebruiker is. Niet andersom. Deze eenvoudige kijk op de wereld noemen wij User Based Computing. Deze visie vormt de basis onder een veilige, compacte infrastructuur in combinatie met gebruiksvriendelijke applicaties en probleemloze toegang tot data en systemen. Altijd. Overal.

Wij zoeken jou!

Ictivity is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die snappen wat er nodig is om dit alles te bereiken. Naar mensen die weten welke complexiteit je aan de achterkant introduceert als je die aan de voorkant – bij de gebruikers – weghoudt. Want in alles wat wij doen is User Based Computing het uitgangspunt.

User Based Computing komt terug in de adviezen die we geven en de diensten die we aanbieden. En het vormt het gedachtengoed onder onze in eigen huis ontwikkelde Omnia Workspace; een flexibele digitale werkplek die gebruiksvriendelijk én veilig is.

Wat bieden we?

Wij willen dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en ondersteunen hen vanuit de organisatie. Op die manier ontstaat er verbinding op menselijk vlak en spirit om samen te gaan voor het maximale resultaat. Ook investeren we in een prettige werkomgeving. Wij bieden alle moderne faciliteiten om op locatie bij de klant, in ons eigen pand of vanuit huis te kunnen werken en vooral ook sámen te werken. Medewerkers komen graag op kantoor vanwege de prettige sfeer en het onderlinge contact met collega’s.

Wij vinden het bovendien belangrijk dat je je voortdurend blijft ontwikkelen. Daarom investeren we in opleidingen van onze medewerkers. We hebben een eigen opleidingscentrum met ICT-opleidingen en we moedigen het aan wanneer je je op andere vlakken ontwikkelt. Persoonlijk leiderschap bijvoorbeeld.

Ook ‘Ictiviaan’ worden?

Check dan snel onze vacatures

Onze ICT vacatures

Als Cloud Administrator beheer je remote de volledige technische infrastructuur van onze klanten.
inEindhoven
Het werken aan verschillende projecten is voor jou als ervaren ICT'er de uitdaging die jij zoekt; als Cloud Engineer draag je bij aan een continue verbetering van de IT performance van onze klanten!
inEindhoven / Vianen
Ben jij een ervaren ICT'er en wil je graag werken met de nieuwste technieken binnen verschillende klantomgevingen? Dan is dit de uitdaging voor jou!  
inEindhoven / Vianen